Counseling binnen bedrijven

Mirverbinding_logo_FB

Bent u op zoek naar een counselor op de werkvloer?

INDIVIDUELE COUNSELING

Door tijdsdruk en de gerichtheid op resultaat en effectiviteit heeft individuele aandacht voor werknemers binnen uw organisatie misschien niet altijd prioriteit. Toch blijkt dit telkens weer een voorwaarde voor een lekkere werksfeer en voor het buiten de deur houden van onnodig ziekteverzuim.

Ik kan als neutrale persoon, onafhankelijk van tijdsdruk en belangen, de veiligheid bieden waarbinnen de struikelblokken van uw werknemers één op één kunnen worden besproken. Dit kunnen werkgerelateerde problemen zijn of juist privévraagstukken die men meeneemt naar de werkvloer. In alle gevallen komt het de organisatie ten goede, want als uw werknemers lekker in hun vel zitten groeit niet alleen hun creativiteit maar ook hun productiviteit.

TRAININGEN OP MAAT

Het kan blijken dat een probleem zich niet alleen op individueel niveau afspeelt maar bijvoorbeeld meer op het niveau van de communicatie binnen het team of de organisatiestructuur. In dat geval schakel ik gespecialiseerde collega’s in om een training op maat te verzorgen. Dat kan zijn voor een team, afdeling of specifiek voor het management.

Naast maatwerk en individuele aandacht kan ik ook een volledig geanonimiseerde periodieke rapportage met de belangrijkste aandachtspunten voor uw organisatie leveren.

Als u geïnteresseerd bent in iemand die op een structurele basis individuele psychosociale begeleiding biedt aan uw werknemers, dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

MIR_logo_site

Advertenties